+45 26 71 57 57 info@companized.dk

Om Companized

Teamet hos Companized

TÆT SAMARBEJDE OG HØJT TIL LOFTET

Velkommen inden for hos Companized. Vi er en virksomhed, hvor alle får plads og tager ansvar. For os er emballage meget mere end bare funktionel indpakning, og det er vores mål er at skabe de bedste resultater for både os selv og vores kunder hver gang.

Alle ansatte er en uundværlig del af den daglige drift og udvikling. Samarbejde, kærlighed til detaljer og høje krav til kvalitet er vores fællesnævnere og kendetegn. Vores hverdag er præget af håndværksmæssige overvejelser, logistik og nicheviden ned til mindste detalje.

Eksperter i branding og strategi

Vi kender vores kunders kunder! Hos Companized arbejder vi med branding, brandudvikling og kundeforståelse til danske, svenske, finske og norske kunder hver eneste dag. Derfor ved vi, hvad der skal til, for at det er netop dine produkter, der bliver taget ned fra hylden.

Vi rådgiver om produkt- og emballagedesign til fødevarer, non-food og accessories i alle former og størrelser. Billedet viser en tindåse, vi har produceret for ØNSK kaffe.

Ønsk Kaffe_
Teamet hos Companized

Sammen om en bæredygtig fremtid

Selv de mindste beslutninger i en produktion kan have stor effekt på verden omkring os. Med målestokken ESG bliver der fra EUs side stillet krav til, hvor ansvarlig en virksomhed er inden for miljø, samfund og ledelse.

Vi gør alt, hvad vi kan for at hjælpe vores kunder til at skabe gennemsigtighed i produktion og arbejdsgange. På den måde kan vi sammen skabe en proces, der gør det lettere for den enkelte virksomhed at måle de tre parametre.

Læs mere om ESG

 

Vi sætter mål

Hos Companized har vi fokus på bæredygtighed i alle led af produktionsprocessen. Det vil vi bruge som afsæt til at skabe fælles referencerammer med vores kunder og samarbejdspartnere. Vi er derfor netop nu i gang med en proces, hvor vi internt ser på, hvilke dele af vores arbejde der kan kobles til FNs verdensmål. Vores ønske er at bruge denne viden til at skabe ekstra værdi for og sammen med vores kunder – og i sidste ende miljøet.

Læs mere om vores arbejde med verdensmålene

Logo for UN Sustainable World Goals