+45 26 71 57 57 info@companized.dk

Corporate social responsibility

Vi tager vores ansvar seriøst

Vi dokumenterer alt, vi gør i løbet af produktionsprocessen. Når vi leverer produktet, tilbyder vi vores kunder en testrapport og kvalitetsrapport og sikrer dermed fuld åbenhed. Det giver både os og kunden sikkerhed for, at de får leveret høj kvalitet hver gang. Vi prioriterer at have en tæt dialog med vores samarbejdspartnere, og derfor besøger vi jævnligt produktionsstederne.

Vi er naturligvis også opmærksomme på de sociale forhold hos vores samarbejdspartnere. Vi samarbejder derfor med virksomheder, der har de relevante sociale certificeringer som eksempelvis BSCI og/eller SEDEX, så de lever op til vores kunders ønsker og krav.

metal recycles forever

Tin er 100% genanvendeligt, og det er derfor en af de mest bæredygtige emballager på markedet i dag. Når du vælger tin til dit produkt, er du med til at sikre en grønnere fremtid.

Logoet ”METAL recycles forever™” er udviklet af Brancheorganisationen Metal Packaging Europe (MPE). Det sender et klart signal til dine forbrugere om, at du har taget aktivt stilling og har valgt et bæredygtigt materiale til din emballage. Et materiale, der i princippet kan genanvendes i det uendelige.

Ved at sætte logoet på dit produkt, bidrager din virksomhed aktivt til et samlet budskab til omverdenen om, at metal – i sammenligning med mange andre materialer – er et materiale, der reducerer det globale ressourceforbrug.

Logoets måske vigtigste formål er, at gøre det lettere for forbrugeren at sortere emballagen korrekt, når den ryger ud i affaldet.

FSC-certificering

Companized har en FSC®-certificeret varemærkelicens. Den giver os FSC Danmarks godkendelse til at mærke de produkter af træ, pap og papir, der lever op til kravene om bæredygtigt træ og er produceret af materialer fra FSC®-certificerede skove.

FSC®-mærket garanterer, at skovene bliver drevet bæredygtigt. Det vil sige, at der ikke bliver fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. FSC er også en sikkerhed for, at dyr og planteliv bliver beskyttet, og at de mennesker, der arbejder i skoven, er uddannede og får ordentligt sikkerhedsudstyr og løn.

Som den eneste globale mærkningsordning har FSC® opbakning fra organisationer som WWF, Greenpeace og Verdens Skove, sociale organisationer som BAT-kartellet og fra virksomheder over hele verden.

Læs mere om FSC 

KVALITETSKONTROL

Vi arbejder direkte med fabrikker i Kina uden agenter eller mellemmænd. Derfor styrer vi selv alle processer selv fra udvikling af prototype til farvejustering og fragt.

Samtidig tager vi hånd om udvikling af 3D- og tekniske tegninger. Vi får den færdige prøve til godkendelse, hvorefter vi er med til at godkende indkøb af materialer fra underleverandøren.

Vi sikrer kvalitetskontrol, tager hånd om den bedste fragt i forhold til tid og pris, og vi sørger for ompakning på vores eget lager eller direkte levering.

AQL 4.0

Vi rejser regelmæssigt til Kina for at lave kvalitetskontrol på alle varer på fabrikkerne. Vi bruger den internationale standard AQL 4.0.

FØDEVAREKONTAKT-MATERIALER (FKM)

Vi er naturligvis registreret hos Fødevarestyrelsen, så vores produkter er godkendt til kontakt med fødevarer. Vi sørger altid for, at vores kunder altid har dokumentation for, at produkterne lever op til den gældende lovgivning.

Vi garanterer, at vores produkter er altid vurderet og dokumenteret i overensstemmelse med EU-lovgivning for fødevarekontaktmaterialer. Det gælder pt.:

  • EU direktiv 1907/2006 vedrørende REACH og bilag XVII
  • EU direktiv 1935/2004/EC for fødevarekontaktmaterialer
  • EU direktiv 10/2011 for fødevarekontaktmaterialer af plastik
  • EU direktiv 94/62/EC og ændring 2004/12/EC for indholdet af tungmetaller i fødevarekontaktmaterialer
  • EU direktiv 2023/2006/EC – ”good manufacturing practice” ”god fremstillingsmæssig praksis” (GMP) for produktion af fødevarekontaktmaterialer
  • Bekendtgørelse nr. 822 af 26. juni 2013 om fødevarekontaktmaterialer
  • LFGB
  • SVHC-REACH
  • EN1186 Migrationstest
  • EN13130:2004 Migrationstest af bisphenol

fn’s verdensmål

Vi leder altid efter nye måder, hvorpå vi kan skærpe vores fokus på bæredygtighed. Derfor har vi valgt at tage afsæt i FNs verdensmål, der danner en kendt ramme for vores kunder, interessenter og samarbejdspartnere. Vi gør allerede meget for at leve op til målene i vores daglige arbejde. Det, at mindske ressourcespild, bruge bæredygtige materialer og skabe kvalitetsprodukter, der holder længe, er en del af vores måde at drive forretning på.

Vi vil forpligte os til at gøre en indsats, og vi har valgt at arbejde aktivt med fire udvalgte verdensmål. Disse mål vil vi involvere vores samarbejdspartnere og kunder i for dermed at have det stærkest mulige fælles udgangspunkt for at gøre en forskel globalt.

De fire udvalgte verdensmål

Vi har valgt at arbejde aktivt med:

Mål 8: Fokus på anstændige jobs og økonomisk vækst

Mål 11: Bæredygtige byer og lokalsamfund

Mål 12: Ansvarligt forbrug og produktion

Mål 17: Partnerskaber for handling

For os handler det om at omsætte mål og handleplaner til konkret praksis. Det er et kontinuerligt arbejde, som vi i Companized forpligter os til med ønsket om at bidrage til en bæredygtig udvikling. For os er det vigtigt at turde have en holdning, som vi gør vores bedste for at leve op til hver eneste dag.

 

NORDIC TRAVEL RETAIL GROUP

Som medlem af Nordic Travel Retail Group er Companized en del af et netværk, som aktivt repræsenterer interesserne i den nordiske rejsesalgsindustri.

Nordic Travel Retail Group er en brancheforening med mere end 50 medlemmer, der er involveret i levering og detailhandel af varer til rejsende forbrugere i lufthavne og ombord på færger og flyselskaber i hele Norden.