+45 26 71 57 57 info@companized.dk

TIN

SMUKT, FLEKSIBELT OG genanvendeligt

Tin er et 100% genanvendeligt materiale, der fungerer perfekt som emballage. Tin kan formes og præges i uendelige variationer efter smag og behag.

Tin recycles forever

Stabelbar i alle størrelser

Vi producerer de ikoniske stabelbare tindåser for A.C. Perch’s Thehandel i utallige varianter og farver

MARIMEKKO

Mere end emballage

Tin åbner for mange muligheder, når sortimentet skal udvikles med nye elementer. Det kan være som her med print på bakker og termoflasker

Funktionalitet

Denne tin-spilledåse er udviklet til Tivoli med musik fra Tivolis Symfoniorkester og med plads til småkager

Tin is 100% recyclable

DESIGN OG KVALITET

Tin kan præges med tryk, også kendt som embossing, all over-prints eller med særlige laktyper eller overflader til at fremhæve enkelte designelementer, logo og produktnavn. Vi har produceret dåser og påskeæg for kunder, hvor der er print på begge sider af produktet, hvilket giver emballagen en ekstra oplevelse.

Vil I skille jer ud? Som nogle af de eneste på markedet tilbyder vi jer at tilføje specialiserede banderoler, hangtags, skrivefelter, promotionflyers eller bånd og sløjfer, så dåsen er tilpasset netop jeres behov. Det styrker brandværdien for jeres produkt, og vi har erfaring med, at tindåserne skaber mersalg for vores kunder.

Vi producerer tindåser af meget høj kvalitet. Vi følger alle trin i processen med vores samarbejdspartnere for at sikre, at der er så høj og ensartet kvalitet i slutproduktet som muligt. Vi sørger for at udsende prøver til test, så alt er afstemt og korrigeret med kunden inden produktionen starter op. Vi sørger også for at sikre den endelige kvalitet med en kvalitetskontrol før afskibning.

METAL RECYCLES FOREVER

Tin består af grundstoffet jern, og kan bruges igen og igen. På genbrugsstationen bliver tinbelægningen skilt ad fra jern, så delene kan blive genanvendt hver for sig. Når det bliver genanvendt, kan alle delkomponenter bruges til nye produkter. Derfor tilbyder vi også at sætte det fælleseuropæiske Metal Recycles Forever-logo på de tindåser, vi producerer, for på den måde at gøre forbrugeren opmærksom på genanvendelsesmulighederne.

metal recycles forever