+45 26 71 57 57 info@companized.dk

Leksands

Sprød, svensk snackkultur

WOOD

Knasende klassiker

Den lille by Leksand, der ligger nordvest for Stockholm, er verdenskendt for sit knækbrød. Vores samarbejde med Leksands startede i 2015. Vi har været med til at udvikle nye produkter og har tilføjet et ekstra touch med trædetaljer, der smukt matcher tindåserne.

Udfordringen for os er at give et etableret og internationalt brand et løft med emballage, der er lige så genkendelig og ikonisk som knækbrødets papirindpakning – uden at det stjæler opmærksomheden fra produktets gode kvalitet. 

Nøgne Ø wooden lid
Toms

Vi tænker slet ikke over, at det ikke er os, der har produceret dåserne – så integreret en del af vores sortiment er de blevet. Vi kan slet ikke undvære den sparring, vi får fra Companized. De hjælper os med at gå nye veje, og deres stilsikre produkter er prikken over i’et for os.

Annika Sund

Marketing Manager, Leksands

Når form følger indhold

Som noget helt unikt har vi skabt en dåse i trekantet form til Leksands. Vi havde en tæt dialog med vores samarbejdspartnere i Kina om udviklingen, der krævede ekstra timer i udviklingsprocessen grundet formen, der på ingen måde kan kaldes standard. Det lykkedes dog over al forventning, og den trekantede tindåse er blevet en fast del af sortimentet.