+45 26 71 57 57 info@companized.dk

A.C. perch’s thehandel

Gå aldrig på kompromis med kvaliteten

PERCHS

TRADITION OG INNOVATION

Siden 1835 har A.C. Perch’s Thehandel forsynet the-elskere fra hele verden med udsøgte kvalitetstheer. Her går man aldrig på kompromis med kvalitet, smag og oplevelse og det blev i 2002 belønnet med en udnævnelse som Kongelig Hofleverandør.

Companized har produceret de ikoniske tindåser til A.C. Perch’s Thehandel siden 2012. Dåserne er garanti for, at theerne er friske og smagfulde. Samarbejdet har budt på nye veje for A.C. Perch’s Thehandel, der nu også kan tilbyde deres kunder muligheden for at tage frisk the med på vejen i en særlig the-infuser, smagsprøve-æsker og nye versioner af de smukke thedåser.

For os er kvalitet afgørende for, at vi overhovedet kan sælge vores produkter. Companized er en uundværlig sparringspartner. Vi oplever, at de gang på gang hjælper os med at videreudvikle og kvalitetssikre gennem en agil og kundeorienteret tilgang. Derfor kan vi levere produkter i verdensklasse til vores kunder – hver gang.

Stine Hincheldey Alwin

Indehaver, A.C. Perch's Thehandel

KLASSIKERE FORPLIGTER

Det kan være risikabelt at ændre en klassiker. Men ved at udvikle nye produkter til at støtte op om klassikerne er det muligt at forny et veletableret brand. Sammen med A.C. Perch’s Thehandel har vi skabt en smuk opsats til kagebordet, duftlys og høje the-dåser med et anderledes udtryk.